E.P.S

Afslankstudio De Wilp

E.P.S

Ik help je met gewicht te verliezen en om een strakker lijf te krijgen. Benieuwd hoe?

Ons uniek systeem met de Faradische golf gecombineerd met infraroodtechniek zorgt voor het beste resultaat. De Faradische golf heeft als eigenschap dat deze golf een intensiteit opbouwt in de spier en dan het maximale ingestelde niveau vasthoudt. Daarna laat de E.P.S. de spier weer in hele korte tijd ontspannen.

Door deze unieke manier van het activeren van de spieren is de E.P.S. in staat om in korte tijd grote resultaten te boeken. Het apparaat gaat simpelweg om de hersenen heen en stuurt een signaal direct naar de spieren. Normaal zou de energie uit de bloedbaan komen maar door deze behandeling haal je de energie uit de omliggende vetcellen. Deze afvalstoffen komen in de bloedbaan terecht en worden afgevoerd door de nieren. Daarom is het dan ook heel belangrijk om na de behandeling voldoende water te drinken.

 

 

 

U kunt na een kuur van 12 behandelingen met de E.P.S. al gemiddeld een resultaat boeken van minimaal 1 kledingmaat kleiner!  En dat terwijl u rustig ontspannen op onze comfortabele behandelbank ligt. 

> De behandeling op de E.P.S. duurt slechts 17 minuten en staat gelijk aan meerdere uren sporten.
> Het systeem werkt op specifieke gebieden.
Een verlies van gemiddeld 20 tot 40 centimeter buikomvang in +/- 4 weken is realiseerbaar*

E.P.S. is het afslanken op maat

*t.o.v. de beginmeting bij aanvang kuur en met inachtneming van het drinken van voldoende water.

Afslankstudio De Wilp