Nieuws/ media

Afslankstudio De Wilp

Nieuws/ Media

Laatste nieuwtjes en media berichten over onze afslankstudio


Afslankstudio de Wilp sponsor van Pelikaan S

Succesvol afvallen bij afslankstudio de Wilp

37

De Wilp.

Het eiwit dieet is op dit moment waanzinnig populair. Het verbrandt gericht vet en geen spiermassa. Je kunt het eenvoudig volhouden zonder hongergevoel en je hoeft niet ingewikkeld te doen met allerlei ingewikkelde kookboeken. Sonja Bakker is verleden tijd en we zitten nu in het tijdperk van de eiwit diëten. Aldus Rika Boonstra eigenaresse van de afslankstudio.

Het eiwitdieet doorstond glansrijk de test door de consumentenbond. Gemiddeld verliest de klant 6 tot 10 kilo aan vet massa per maand. Door dit snelle resultaat blijf je gemotiveerd en is het een voordelige methode om af te slanken.

Zo voerde Feeke Vogelaar uit Leek ook een eeuwige strijd met de weegschaal tot dat ze zich wende tot afslankstudio de Wilp. Er werd een behandelplan op maat gemaakt met het eiwitdieet en spier stimulatie behandelingen. De spierstimulatie behandelingen zorgen voor een verbeterde huid en plaatselijk centimetrverlies zo vertelt Boonstra. Door de ongekende motivatie van Feeke en de professionele aanpak van Rika viel Feeke bijna 24 kilo af.

“Het is heel goed te doen” weet Feeke. Met 6 eetmomenten per dag, de grote variatie aan eiwitproducten en de verse groente ernaast kreeg ik geen hongergevoel. Deze methode kan ik iedereen aanraden. Ik voel me een stuk fitter. Naast het gewichtsverlies kreeg ik een hogere verbranding, verminderde mijn orgaanvetten en is mijn bloeddruk enorm verbeterd. Kortom een succesvolle formule waar het ontspannend toegaat.

Afslankstudio de Wilp is gevestigd aan de MR.Nennstiehlweg 34 in De Wilp en is telefonisch bereikbaar via 06 37286175

Dagblad van het Noorden

Gezonder eten, meer bewegen, makkelijk gezegd, moeilijk om vol te houden. Om te bewegen moet je moeite doen en daar houdt niet iedereen van. Liggend slank worden, dat zou nog eens wat zijn. Het kan. Bij afslankstudio de Wilp

Rika Boonstra is jaren werkzaam geweest bij een Arbodienst. ”Daar bezocht ik elke dag zieke mensen. Die ziektes vinden vaak hun oorsprong in overgewicht. Veel mensen voelen zich moe, dik en ongezond.” Zelf kwam ze in aanraking met de methode door haar eigen poging de kilo’s kwijt te raken na de zwangerschap. Dat is zeker gelukt. En dat gunt ze anderen ook. Nu heeft het dorp dicht bij Marum sinds kort een fraaie ruimte om mensen letterlijk aan banden te leggen.

In de behandelstoel krijgen de mensen met klitteband banden rondom buik, dijen, billen, bovenbenen of -armen, waar ze maar willen afnemen in omtrek. De E.P.S machine stuurt vervolgens elektrische golven via de plaatjes in de banden naar de spieren. Het effect is dat daar een spiercontractie ontstaat.” Het lichaam spant zich zonder dat je er zelf moeite voor hoeft te doen. ”Het resultaat is afslanken, een strakkere buik, dijen heupen billen en armen. In dezelfde behandeling worden het bindweefsel en alle lagen van de huid meegenomen. Dit resulteert in een mooiere en strakkere
huid. Door de oefening van de spieren versnelt de spijsvertering en verbetert de bloedcirculatie. Ook wordt de opbouw van cellulitis gereduceerd en wordt lichaamsvet afgebroken.” Je conditie verbetert er niet van. Superslanke Rika: ”Je loopt me er zo uit.”

De verslaggever mocht het even ondergaan. Een lekker warme infrarood lamp die boven je hangt doet vermoeden dat je twintig minuten kunt relaxen. Vergeet het maar. Ondanks de waarschuwing van Rika schrik ik me helemaal rot van de eerste samentrekking. Hoe dat voelt? Als de beweging die je maakt als je je hele lichaam schrap zet. Heel erg schrap. Om de paar seconden
laat de elektrische stimulatie de spieren samenspannen. Pijn doet het niet, een vreemd gevoel is het wel. Wegsuffen is er echt niet bij. Een E.P.S kuur is zowel voor mannen als vrouwen. Een kuur bestaat uit twaalf behandelingen van een half uur die samen 325 euro kosten. Rika: ”De meeste mensen passen na zo’n kuur toch wel in een maatje kleiner.” Hoewel de E.P.S kuur zich vooral richt op het afslanken biedt het apparaat meer mogelijkheden. Er zijn acht programma’s. Body lifting, pijnverlichting, lymfedrainage en een Shiatsu Massage, dat kan ook allemaal. Tevens is er een mogelijkheid om meerdere combinaties te maken tijdens dezelfde behandelsessie. Voordat er een behandeling gedaan wordt
vindt er dan ook eerst een intakegesprek en bodyscan plaats, daarna kan de klant eerst een proef/introductiebehandeling ondergaan.

Afslankstudio de Wilp 06 37286175

Regiobode - Verbluffende Afslankresultaten!

,,Het gaat erg goed bij afslankstudio in de Wilp”, aldus Rika Boonstra eigenaresse van deze afslankstudio. De resultaten mogen er zijn. Zo vielen de dames op de foto gezamenlijk 76 kilo af.

We maken gebruik van de E.P.S methode. Het gaat er professioneel aan toe in een sfeervolle omgeving. Mijn studio richt zich puur op afslanken zo vervolgt Boonstra.

Afslankstudio De Wilp