Ontbijt

Onderstaand vindt u een aantal heerlijke ontbijtrecepten om uw dieet zo smakelijk en gevarieerd mogelijk te maken.

PANNENKOEK MET EXOTISCHE KONFITUUR
* 1 zakje pancake orange
* 1 koffielepel konfituur exotic
Bereidt de pannenkoek zoals voorgeschreven. Bestrijk met de konfituur. Op dezelfde wijze kan je de pannenkoek combineren met de andere konfituren uit ons gamma of met onze chocopasta.

 

TRIO VAN BESCHUITEN
* 1 zakje beschuiten
* Konfituur tagatose (smaak naar keuze), chocopasta tagatose, smeerkaas (smaak naar keuze)
Bestrijk een beschuit met konfituur , een tweede met chocopasta en een derde met smeerkaas.

 

PANNENKOEK MET BOSBESSEN
* 1 zakje pancake natuur
* Bosbessenkonfituur tagatose: 1 volle koffielepel
Bereid het pannenkoekdeeg zoals voorgeschreven maar meng de bosbessenkonfituur onder het deeg. Bak daarna de pannenkoek zoals gewoonlijk.

BOSBESSENYOGHURT
* 1 zakje bosbessenyoghurt LIGNAVITA
Vul een beker met 150ml koud water (of sojamelk voor een smeuïgere bereiding). Voeg de inhoud van het zakje toe en meng met een klopper (of in een shaker) tot een homogene massa. Zet de yoghurt een 15-tal minuutjes in de koelkast. Om dit gerecht luchtiger te maken kan U er opgeklopt eiwit aan toe voegen.

 

BELEGD BROODJE
* 1 voorgebakken broodje
* schijfje tomaat, wat waterkers, radijsjes,...
* smeerkaas natuur
Bak het broodje verder af volgens de gebruiksaanwijzing. Laat even afkoelen. Smeer op beide helften wat
smeerkaas natuur en beleg met de groentjes.

AARDBEISHAKE
* 1 zakje (of 2 maatlepels) aardbeimousse
Doe 250ml ijskoud water in de shaker en voeg het poeder toe. Shake krachtig gedurende minstens 30 sec.
Drink onmiddellijk zonder verder te laten indikken.

 

TOAST MET GEBAKKEN EI
* 1 pakje beschuit natuur
* eiwit van 2 eieren
* 4 stengels bieslook, peper, zout, chilipoeder, olijfolie
Voeg de fijngesnipperde bieslook, peper, zout toe aan het eiwit. Bak het eiwit in wat olijfolie. Snijd het in 3 delen en beleg de beschuiten ermee. Garneer met wat bieslook en chilipoeder.

BROODJE MET KAAS
* 1 voorgebakken broodje
* smeerkaas olijf-tomaat
* 2schijfjes tomaat
Bak het broodje zoals voorgeschreven. Besmeer elke helft met onze smeerkaas met olijf-tomaat. Beleg met een schijfje tomaat.

 

HAVERMOUT-APPEL-KANEEL
Bereid het eiwitsupplement zoals voorzien op de gebruiksaanwijzing met 180 à210 ml water.
Laat afkoelen tot lauwwarm om de smaak het best tot zijn recht te laten komen.