Gebruiksaanwijzing eiwitdieet

Chocoladedrank/Cappuccinodrank
1. De inhoud van het zakje in de shaker doen
2. 220 ml koud water toevoegen en krachtig shaken
3. Eventueel de mengeling in de magnetron op maximaal vermogen gedurende 1 minuut opwarmen
4. Opdienen in een grote beker en in korte tijd opdrinken.

Pannenkoek natuur
Voeg de inhoud van het zakje bij 75 ml water, meng met een klopper tot een homogene massa. Het geheel even laten rusten
alvorens de pannenkoek in een antiaanbakpan aan beide kanten te bakken.

Pannenkoek sinaasappel
Meng de inhoud van het zakje met 110 ml koud water tot het poeder volledig opgelost is. Laat 1 à 3 minuten rusten. Bak op een hoog vuur, in een antiaanbakpan met weinig olie gedurende 1 minuut de pannenkoek aan beide zijden.

Voorgebakken broodjes
Broodjes afbakken bij een temperatuur van 200° (ca.5-6 min.)

Cracottes
Tijdens het afslankprogramma max. 4 stuks per dag/ Tijdens het onderhoudsprogramma max. 10 stuks per dag.

Havervlokken appel-kaneel
1. De inhoud van het zakje in een magnetronbestendige kom doen en mengen met 160 à 170 ml. koud water.
2. Gedurende 1 minuut op gematigd vermogen opwarmen. Doorroeren en nog verder inkoken gedurende 30 seconden tot 1 minuut.
3. Uit magnetron halen en 2 à 3 minuten laten rusten.

Sinaasappel drank
1. De inhoud van het zakje in een shaker doen.
2. 110 ml zeer koud water in de shaker gieten en krachtig roeren (met het deksel open) tot alles goed opgelost is.
3. Enkele ogenblikken laten rusten.
4. 120 ml koud water toevoegen en de shaker hermetisch dichtmaken, krachtig schudden tot alles goed is opgelost.
5. Laat de shaker 5 minuten open staan, zodat het schuim verdwijnt.
6. De drank enkele minuten in de koelkast zetten of eventueel drinken met ijsblokjes.

Muesli cacao caramel
De inhoud van een zakje in een kommetje doen en 150 ml (ongesuikerde!) sojamelk bijvoegen.
Dadelijk gebruiken.

Kippensoep
1. Voeg 250ml kokend water bij 1 zakje poeder en roer tot volledig opgelost
2. Opwarmen in magnetron gedurende 1 minuut
3. Omroeren en opdienen.

Maïssoep
1. De inhoud van het zakje in de shaker doen.
2. 250 ml koud water toevoegen en krachtig shaken.
3. De mengeling in de magnetron gedurende 2 minuten opwarmen.
4. Gedurende enkele minuten laten rusten.
5. Nog 1 minuut in de magnetron opwarmen.

Champignonsoep
1. De inhoud van het zakje in een kom doen.
2. Langzaam 200 à 230 ml warm (maar niet kokend) water toevoegen onder voortdurend roeren tot alles volledig is opgelost.
3. Zout en peper naar smaak toevoegen.
4. Kort daarna eten.

Groentensoep
1. De inhoud van het zakje in de shaker doen.
2. 200 ml koud water toevoegen en krachtig shaken.
3. De mengeling in de magnetron op maximaal vermogen gedurende 1 minuut opwarmen.
4. Opdienen in een soepkommetje, kruiden naar smaak toevoegen.

Tomatensoep
1. De inhoud van het zakje in de shaker doen.
2. 200 ml koud water toevoegen en krachtig shaken.
3. De mengeling in de magnetron op maximaal vermogen gedurende 1 minuut opwarmen.
4. Opdienen in een soepkommetje, kruiden naar smaak toevoegen.

Omelet fijne kruiden

1. De inhoud van het zakje in een kom doen.
2. Langzaam 80 à 100 ml koud water toevoegen, voortdurend roeren met een klopper tot alles goed is opgelost. Zout of peper en kruiden toevoegen naar smaak.
3. Een antiaanbakpan op het vuur zetten en bevochtigen met een drupje olie.
4. De mengeling in de pan gieten en 20 à 30 seconden bakken. De deksel aanbrengen tijdens de laatste 10 seconden om de omelet te laten dikken.

Omelet bacon
1. Voeg de inhoud van het zakje bij 120 ml water.
2. Mengen met een klopper tot een homogene massa.
3. Even laten rusten alvorens te bakken in een antiaanbakpan.

Omelet champignon

1. De inhoud van het zakje in een kom doen.
2. Langzaam 120 ml koud water toevoegen onder voortdurend roeren met een klopper tot alles goed is opgelost. Zout of peper en kruiden toevoegen naar smaak.
3. Een antibakpan op het vuur zetten en bevochtigen met een drupje olie.
4. De mengeling in de pan gieten en 1 à 3 min. bakken.
5. Kort daarna eten.

Chocoladegerecht/Caramelgerecht/Vanillegerecht/Aardbeigerecht
1. De inhoud van het zakje in een kom/shaker doen.
2. pudding : langzaam 115 ml koud water toevoegen onder voortdurend roeren met een klopper of vork tot alles goed is opgelost. Gedurende 15 tot 30 minuten in de koelkast plaatsen om de mengeling voldoende vast te laten worden.
mousse : de bereidingswijze voor een pudding herhalen, vervolgens het wit van een ei toevoegen en stevig kloppen. Enkele minuten in de koelkast plaatsen.
milk-shake : de shaker vullen met de inhoud van een zakje 220 ml koud water toevoegen en shaken.
3. Kort daarna eten.

Yoghurt met rode bessen
1. De inhoud van het zakje in een kom of shaker doen.
2. Langzaam 100 ml koud water of soja melk zonder suiker toevoegen en goed mengen tot alles goed is opgelost
3. Enkele minuten koelen komt de yoghurt-smaak ten goede.
4. Kort daarna eten.

Platte kaas abrikozen
Voeg de inhoud van het zakje bij 150 ml water in een shaker, krachtig schudden tot u een homogene massa verkrijgt. Het geheel eventjes
laten rusten in de koelkast.

Poire belle helene
Vul een shaker met 150 ml koud water, voeg de inhoud van het zakje toe. Goed schudden tot u een homogene massa verkrijgt. Laat gedurende
enkele minuten opstijven in de koelkast.

Rijstpap
1. Voeg de inhoud van het zakje bij 120ml water, mengen tot u een homogene massa verkrijgt.
2. Gedurende 1 min opwarmen in de magnetron.
3. Het geheel 7à10 min laten rusten alvorens te nuttigen.

Pasta natuur
Dompel de pasta in gezouten kokend water en laat gedurende 8-10 minuten koken.

Aardappelpuree
Vul een kom met 100 ml warm, niet kokend water. Voeg de inhoud van het zakje toe en meng tot u een homogene massa verkrijgt. Zout, peper en nootmuskaat naar smaak toevoegen.
Eventjes laten rusten en dan nog eens roeren alvorens te gebruiken.

Smoothie (cassis-cranberry-bosbes/orange-wortel-banaan/aardbei-banaan)
Voeg 150ml koud water bij de inhoud van een zakje in een shaker. Om een optimale gladde massa te krijgen raden we aan minstens 30 sec te shaken. Daarna onmiddellijk opdrinken.

Tex mex Chili/ Spaghetti bolognaise/ Parmentier
1. De inhoud van het zakje in een kom doen (voor bereiding in de magnetron: de inhoud van het zakje in een magnetronbestendige kom doen).
2. Al roerend 170 ml kokend water toevoegen.
3. Gedurende 5 à 10 minuten koken en af en toe doorroeren (voor bereiding in de magnetron: op maximaal vermogen 2 à 3 minuten verhitten en af en toe doorroeren.
4. Van het vuur nemen (resp. uit de magnetron nemen) en 2 à 3 minuten laten rusten alvorens op te eten.