E.P.S.

bmi300Ons systeem met de unieke faradische golf combineert comfort met de beste resultaten van de infrarood technieken. De Faradische golf heeft als eigenschap dat dit een golf is die in intensiteit opbouwt en dan het maximale ingestelde niveau vasthoudt maar daarna de spier weer ineens laat ontspannen. Door deze unieke manier van het activeren van de spieren is de E.P.S. in staat om in kortere tijd grotere resultaten te boeken.

Het apparaat,de E.P.S. gaat simpelweg om de hersenen heen en stuurt een signaal direct naar de spieren met als instructie om een contractie uit te voeren. Doordat de doorbloeding van de spieren verbetert gaat de verbranding omhoog laten de afvalstoffen (vet) sneller losDe E.P.S. pulseert gedurende de gehele behandeling. Hierdoor moeten de spieren werken om de benodigde zuurstof op te nemen en afvalstoffen(vet) af te staan. Dus door deze specifieke elektrische stimulatie worden de spieren in de probleemgebieden aangezet tot contractie en komen er afvalstoffen(vet) vrij.

Deze komen in de bloedbaan terecht en worden afgevoerd door de nieren hierdoor is het dan ook belangrijk om veel water te drinken.
Als de spieren normaal worden aangestuurd door de hersenen, dan worden eerst de reserve-suikers verbruikt en daarna wordt de energie in de vetcellen pas aangesproken. 

Bij de behandeling via de E.P.S. wordt direkt de benodigde energie uit de vetcellen gehaald waardoor er veel sneller resultaat geboekt kan worden.

U kunt na een kuur van 12 behandelingen met de E.P.S. al gemiddeld een resultaat boeken van minimaal 1 kledingmaat kleiner!  En dat terwijl u rustig ontspannen op onze comfortabele behandelbank ligt.

> De behandeling duurt slechts 30 minuten en staat gelijk aan meerdere uren sporten.
> Het systeem werkt op specifieke gebieden.
> Een verlies van gemiddeld 20 tot 40 centimeter in ± 4 weken.

E.P.S. is: ” Het afslanken op maat!”