Regiobode

CIMG6299300Succesvol afvallen bij Differently Slim

De Wilp.  Het eiwit dieet is op dit moment waanzinnig populair. Het verbrandt gericht vet en geen spiermassa. Je kunt het eenvoudig volhouden zonder hongergevoel en je hoeft niet ingewikkeld te doen met allerlei ingewikkelde kookboeken.

Sonja Bakker is verleden tijd en we zitten nu in het tijdperk van de eiwit diëten. Aldus Rika Boonstra eigenaresse van de afslankstudio.

 

Lees meer

Dagblad van het Noorden

dvhn1Gezonder eten, meer bewegen, makkelijk gezegd, moeilijk om vol te houden. Om te bewegen moet je moeite doen en daar houdt niet iedereen van. Liggend slank worden, dat zou nog eens wat zijn. Het kan. Bij afslankstudio Differently Slim in De Wilp.

Rika Boonstra is jaren werkzaam geweest bij een Arbodienst. ”Daar bezocht ik elke dag zieke mensen. Die ziektes vinden vaak hun oorsprong in overgewicht. Veel mensen
voelen zich moe, dik en ongezond.” Zelf kwam ze in aanraking met de methode door haar eigen poging de kilo’s kwijt te raken na de zwangerschap. Dat is zeker gelukt.

Lees meer

Regiobode

media1Verbluffende Afslankresultaten!

,, Het gaat erg goed bij afslankstudio Differently Slim in de Wilp”, aldus Rika Boonstra eigenaresse van deze afslankstudio. De resultaten mogen er zijn. Zo vielen de dames op de foto gezamenlijk 76 kilo af.

We maken gebruik van een eiwitdieet en een spierstimulatie machine. Het gaat er professioneel aan toe in een sfeervolle omgeving. Mijn bedrijf richt zich puur op afslanken zo vervolgt Boonstra.

Lees meer